Wie is Amitrivius?

Welkom bij Amitrivius, de ‘one-stop-shop’ in huisvesting. Naast compleet vastgoedbeheer, aan- en verkoop o.z. en projectontwikkeling houdt het team van Amitrivius zich bezig met alle facetten in huisvesting. Zo ook het behandelen van soms lastige kwesties zoals energierekeningen of vergunningszaken, wij helpen u graag aan een oplossing! Inmiddels uitgegroeid tot uitgebalanceerd familiebedrijf met een uitgebreid pakket van diensten en mogelijkheden laten wij u graag kennismaken met onze visie en werkwijze. Bij Amitrivius bent u geen nummer .. ons team helpt u graag verder!

Amitrivius leden

Amitrivius Groep bestaat uit verschillende leden, allen gericht op specifieke onderdelen in huisvesting:

Amitrivius dienstverlening > focus op vastgoedbeheer en facilitaire ondersteuning.

Amitrivius vastgoed > focus op projectontwikkeling en makelaardij.

Rendechi vastgoed > focus op specialistisch vastgoedbeheer en technische zaken.

 

Amitrivius werkt samen met geselecteerde partners, de uitvoering wordt per situatie afgestemd op het concrete doel. Ook biedt Amitrivius in collegialiteit juridische ondersteuning bij geschillen, meestal gerelateerd aan huisvesting.

Diensten

Amitrivius Groep levert o.a.:

Vastgoedbeheer; commercieel, financieel en technisch Beheer en toezicht o.a. met objectspecifieke applicatie

Bouwkundige inspectie en (aankoop-)keuring

Makelaardij o.z.

Duurzame energiesystemen

Energie (gas, stroom)

Internet / Telecom vast & mobiel / Televisie

Interieurstyling en -ontwerp

Serviceonderhoud en schoonmaak

(Brand-)veiligheidsadvies en service

Verzekeringszaken

Geschillenbehandeling en mediatie

 

Ons huismenu:


Vastgoedbeheer en Verhuur

 

  • Vastgoedbeheer

 

Studentenhuisvesting, VVE, woning, winkel, kantoor, voor alle vormen van vastgoed heeft Amitrivius passend beheer in huis. Dochterbedrijf Rendechi vastgoed kan voor u de aangewezen partij zijn bij specialistische projecten. 

  •  Verhuur o.z. 

  

Verhuur is een professionele aangelegenheid. Amitrivius is hierin deskundig en biedt de verhuurder / belegger graag de optie om tegen goede condities op de beste manier te verhuren / exploiteren.

Aan- en Verkoop oz

 

  • Verkoop oz

 

Volledige trajectbegeleiding voor verkoop van woon- of bedrijfsruimte. Beste prijs-kwaliteit-pakket in regio Midden NL e.o.

 

 

  • Aankoop oz

 

Volledige trajectbegeleiding voor aankoop van woon- of bedrijfsruimte. Na de vrijblijvende kennismakingsafspraak weet u het zeker!

Facilitair en Projectontwikkeling

  • Facilitaire dienstverlening

 

Onderhoud, (bouwkundige) inspectie, taxatie, schoonmaak, ontruiming, woonveiligheid, styling, financiële zaken.

 

  • Projectontwikkeling in vastgoed

 

Transformatie, renovatie, verhuur e.d. zijn mogelijk in combinatie met aankoop / verkoop van vastgoed. Het volledige traject kan door Amitrivius vastgoed worden begeleid en afgewikkeld.

Geschillen en energie

  • Geschillenbehandeling

 

Er zijn dossiers waar je zonder ondersteuning niet uitkomt, zoals de forse energienota waarbij de onderliggende informatie niet duidelijk is. Amitrivius dienstverlening biedt hier de helpende hand.

 

  • Energie- en nutsvoorzieningen

 

Advies en uitvoering van energielevering d.m.v. geselecteerde aanbieders. Bij Amitrivius heeft u altijd de beste prijs-kwaliteit voor energie, internet, telefoon, televisie.

Deel onze pagina op Social Media  >>>        

Wat vinden onze relaties ervan?

Aug-2019, Faya;  In 1 woord geweldige beheerders.

Ben een alleenstaande moeder die in een moeilijke situatie zat maar door alle hulp van mijn de beheerders van Amitrivius is alles netjes en goed verlopen.
Zij stonden voor me klaar 24/7 (letterlijk) en stonden me altijd geduldig te woord met hulp en advies.

Bedankt voor alles wat jullie voor mij en mijn kind hebben gedaan. Jullie zijn de BESTE BEHEERDERS die ik heb gehad!

 

 

Jan-2019, by Simone on Amitrivius dienstverlening en vastgoed

Doortastend En Integer

Het team van Amitrivius heeft zich vastgebeten in mijn onmogelijke casus. Dit is met veel geduld en inzet tot een goed einde gebracht. Men is doortastend en integer. Ik beveel hen van harte aan!

Aug 2018

 

by Armanda on Amitrivius dienstverlening en vastgoed

Dienstverlening is uitstekend. Alles in goed overleg. Maatwerk daar kun je echt op rekenen. Wij zijn zeer tevreden met Amitrivius.

Oct 19, 2018

 

by Liza on Amitrivius dienstverlening en vastgoed
Fb 2018-10-19

Een betrouwbaar en goed bedrijf, wij hadden nooit durven dromen dat we in onze particuliere huurwoning konden blijven wonen, maar dankzij jullie hebben wij een nieuw huurcontract!
Super bedankt !
Jullie zijn toppers in het bemiddelen en zijn echt oplossingsgericht!

Sep 26, 2018

 

by Michaela on Amitrivius dienstverlening en vastgoed
Klantvriendelijk

Voor alle woonoplossingen staat Amitrivius voor je klaar! Heel klantvriendelijk en behulpzaam 🙂 Ze zijn altijd daar om jou te helpen en ze doen het heel graag!

Jul 28, 2018

 

by Kirsten on Amitrivius dienstverlening en vastgoed

Absoluut eerlijk en goede dienstverlening. Echt een aanrader!

Aanbod huisvesting Wonen / Bedrijf

Veelgestelde vragen / FAQ

Welke kandidaten komen in aanmerking voor huurwoningen bij Amitrivius?

Amitrivius is actief in meerdere regio’s van vooral Midden-Nederland, de diversiteit aan woonruimte in verhuur en beheer biedt daarmee mogelijkheden voor vele doelgroepen.

Worden er eisen gesteld aan kandidaat-huurders?

Jazeker. Het huren van woonruimte brengt ook verplichtingen met zich mee, om u daarbij te ondersteunen zorgen wij in het beginstadium voor een huurdersscreening. Hierin wordt o.a. de financiële stabiliteit getoetst aan de vereisten die worden gesteld aan het huren van de woning..

Kan Amitrivius iets voor mij als vastgoedbelegger betekenen?

Eén van de specialismen binnen Amitrivius Groep is het complete vastgoedbeheer, of het nu om commercieel, financieel en/of technisch beheer gaat. Bent u op zoek naar een betrouwbare professional om uw vastgoed stabiel en succesvol te exploiteren? Amitrivius is altijd geïnteresseerd in uw wensen, wij nemen graag de diverse mogelijkheden met u door.

Waarom is er een beperkt aanbod zichtbaar op de website?

Amitrivius adverteert alleen panden die daadwerkelijk beschikbaar zijn. In sommige gevallen wordt het aanbod zelfs ingehaald door de vraag, dan is een pand al verhuurd of verkocht voordat het goed en wel is geadverteerd. Het aanbod op onze site is 100% actueel. Daarnaast kunnen er recente ontwikkelingen zijn waarbij er een pand beschikbaar komt wat niet zal worden geadverteerd omdat zich al kandidaten hebben gemeld. Ons advies: zoekt u een pand voor huur of koop, meldt u vrijblijvend bij Amitrivius aan. Wij houden een actuele wachtlijst bij, zonder inschrijvingskosten of verplichtingen.

Amitrivius, Rendechi, Projectontwikkeling
Amitrivius, Rendechi, Energie